Dakonderhoud

Dakonderhoud nodig?

Dakonderhoud, dat is waar wij gespecialiseerd in zijn. Onze dakdekkers zijn dagelijks bezig met onderhoud. Kleine reparaties of complete renovaties! Niets is ons te veel. Het is belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Op deze manier voorkomt u beschadigingen en slijtage. Als u slijtage of beschadigingen niet tijdig aanpakt, kan dit een lekkage veroorzaken. Tijdens het onderhoud controleren we uw dak grondig en repareren we indien nodig.

Uw dak wordt jaarlijks gereinigd om problemen in de toekomst te voorkomen. Hierdoor blijft u dak in goede staat. Wij houden onze werkplek altijd netjes en proberen overlast tot het minimum te beperken. Voor alle mogelijkheden voor dakonderhoud kunt u contact met ons opnemen of vraag een offerte aan!

DakraamNieuw dakraam

Kies voor kwaliteit, kies voor Crown Roof Quality!

Bij dakdekkersbedrijf Crown Roof Quality kiest u altijd voor kwaliteit. Door de jarenlange ervaring van onze dakdekkers gaan we resultaatgericht te werk en zijn we vastberaden uw problemen zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Onze deskundigen geven u graag een passend advies. We zorgen dat iedere onderhoud dat we doen, uitstekend wordt uitgevoerd. Op die manier heeft uw dak niet binnen een jaar weer aandacht nodig. Voorkom dubbele kosten door een professionele dakdekker in te huren. We kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan!

Onderhoud/ inspectie

Met een jaarlijks onderhoudsplan is het mogelijk om de levensduur van een bestaand dak te verlengen. Het dak wordt jaarlijks schoongemaakt en geïnspecteerd. Op deze manier worden eventuele gebreken op tijd geconstateerd en kunt u een preventieve reparatie laten uitvoeren.